Tel: 0320-262640di t/m vr 10.00 - 17.00 uur

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

MENU

FAQ

Vraag :    Ik wil een bestelling plaatsen, maar ben niet altijd thuis. Kan ik gebeld worden voor een leverdatum?
Antwoord:    Ja, Onze transporteur neemt altijd van tevoren contact met u op om een leverdag af te spreken. Kleinere pakketten gaan per Post NL of DHL. Als dit op een bepaalde dag geleverd moet worden kunt u dit aangeven bij vragen/opmerkingen op het bestelformulier of u neemt even contact met ons op.


Vraag :    Levert u ook in het buitenland, en wat kost dit?
Antwoord:    Ja, Pakketten tot 30 kg verzenden wij door heel Europa via Post NL Neem contact op voor transport van grotere pakketten. Prijs is afhankelijk van hoeveelheid, gewicht en locatie.

Vraag :    Hoe weet ik of ik mijn bestelde artikelen ook daadwerkelijk geleverd krijg?
Antwoord:   Deze vraag houdt veel internet shoppers bezig. Het kopen op afstand blijft een kwestie van vertrouwen, Wij zijn al sins 1995 actief in het sanitair en sinds 2008 hebben we de webwinkel in de lucht. Als we onze beloftes niet keer op keer zouden nakomen waren we snel uitgewinkeld. Ondanks grote zorgvuldigheid bij de orderverwerking zijn ook wij niet 100% foutloos en kan het voorkomen dat bijv. een pakket niet aankomt of  een artikel heeft tijdens transport schade opgelopen. Neem gewoon even contact met ons op en we zorgen dat het wordt opgelost. Tevens hanteren wij de wet kopen op afstand en zijn aangesloten bij het Thuiswinkel keurmerk.


Vraag :    U zit met uw top actie artikelen uit de SALE categorie ver onder de prijzen van uw concurrenten, Mag dit eigenlijk wel?
Antwoord:    Ja, door de vrije markt mogen wij onze eigen prijzen hanteren, vasthouden aan de adviesprijzen opgelegd door de fabrikant is dus niet nodig. Goed om te weten is dat alle actie artikeln in orginele verpakking en met garantie worden verkocht.


Vraag :    Wij willen onze badkamer aanpakken maar weten niet precies hoe we deze kleine ruimte moeten indelen, kunt u ons hierbij helpen?
Antwoord:    Jazeker, bij Badpunt werken uitsluitend mensen met verstand van zaken met meer dan 15 jaar ervaring in de sanitair branche. online kunt u uw vragen stellen via het contact formulier


Vraag :    Ik heb een douchecabine van Sealskin gezien, deze staat niet op uw site. Kunt u die ook leveren?
Antwoord:   Niet alle merken staan op onze site. Wij verkeren in de gelukkige positie dat we van vrijwel alle grotere merken een dealerschap hebben. Badpunt levert vrijwel alles en tegen zeer concurrerende prijzen. Als u weet welk type u wilt, kunt u dit aanvragen via info@badpunt.nl  Ook zijn wij telefonisch te bereiken tijdens onze openingstijden.
Telefoon: 0320 262640 (di-za van 9.30-17.00 uur)


Vraag :    Waarom zijn veel artikelen bij u direct leverbaar en bij concurrenten pas na 6 weken?
Antwoord:    Eigen voorraad en omdat wij met verschillende inkoop kanalen werken, veelal zijn  internetshops afhankelijk van 1 leverancier, Badpunt is onafhankelijk.© 2019 badpunt.nl B.V. | Tel: 0320-262640 | E-mail: info@badpunt.nl